LOGISTIK OG LAGERSTYRING

Industrirobotter får styr på kaos

”Virksomheden havde mange manuelle processer og problemer med at styre logistikken ordrevis. Vi samlede problemerne i én robotcelle, der varetager logistik, lager og flere af processerne”.

Industrirobotter optimerer processer

Industrirobotter optimerer processer og får styr på kaos
Nicholaisen og Manomatic har arbejdet sammen om en kompliceret robotcelle, der optimerer både processer, logistik og lagerstyring hos en underleverandør til køkkenindustrien.

”Virksomheden havde mange manuelle processer og problemer med at styre logistikken ordrevis. Vi samlede problemerne i én robotcelle, der varetager logistik, lager og flere af processerne. Robotten ved, hvor emnerne er. Den finder delkomponenter, limer dem og lægger dem op i en reol, indtil de skal igennem en ny proces eller samles – robotten ved hvornår. Dét kaos, der herskede af flere blandede emner, er der kommet styr på. – En højeffektiv og kompliceret løsning. Igen har Manomatic arbejdet innovativt og fulgt opgaven helt til dørs. – Til vores og kundens fulde tilfredshed.”

”Det betyder meget for os som servicevirksomhed at vi kan tilbyde de komplicerede, individuelle automatiseringsløsninger. – Man kan spare med medarbejderne fra Manomatic – de er enormt dygtige. De kan udvikle med kunderne, og de er gode til at løse opgaver helt fra oplægs-fasen til implementering og after-sales.” 

Kunde: Nicholaisen
Branche: køkkenfremstilling, pladeindustri
Projekt: Robotcelle til at varetage lager og logistik.